onsdag den 28. oktober 2015

Og jeg græd

For det gør jeg, når jeg ikke kan være i fred for tankemylder, hjertebanken, skoleopgaver, filmprojekter, udlandsrejser og dårlig samvittighed over alt hvad jeg gør. -Eller ikke gør...
Jeg ringede til min far.

7 kommentarer:

 1. Åh, Kathrine. Jeg synes, du tegner helt rigtigt. Og så fint. Og denne her mærkede jeg helt ind i brystet. Jeg synes selv, at det er så svært at være rigtigt sårbar når jeg skriver. Det øver jeg mig stadig i - jeg tror, jeg skriver de bedste tekster, når jeg kommer ind hvor det gør ondt. Du tegner så fint, ærligt og underfundigt, og den her er så modig og muligvis en af mine yndlings fra dig.
  Hilsen mig, der også har sådanne nætter, og som øver mig i at være en ærlig og sårbar ordsmed, som du er en tegner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak imellemtiden! Hvor er jeg glad for den ros og for at kunne være inspirerende for andre, i forsøget på at behandle og fordøje mine egne oplevelser her i livet.

   Det klare op igen. Det gør det jo altid. Men nogle gange skal det have et ordentlig regnskyl af en tudetur :)

   Slet
 2. Åh, Kathrine. Jeg synes, du tegner helt rigtigt. Og så fint. Og denne her mærkede jeg helt ind i brystet. Jeg synes selv, at det er så svært at være rigtigt sårbar når jeg skriver. Det øver jeg mig stadig i - jeg tror, jeg skriver de bedste tekster, når jeg kommer ind hvor det gør ondt. Du tegner så fint, ærligt og underfundigt, og den her er så modig og muligvis en af mine yndlings fra dig.
  Hilsen mig, der også har sådanne nætter, og som øver mig i at være en ærlig og sårbar ordsmed, som du er en tegner.

  SvarSlet
 3. Hej Katrine
  Det er første gang jeg kommenterer herinde, men nu synes jeg at det er ved at være på tide. Jeg lærte din blog at kende i starten af 2015 og jeg har efterhånden fået pløjet størstedelen igennem :-)
  Tegningen ovenfor er en af flere, jeg nemt kan relatere til. Jeg bruger også størstedelen af min tid på at have dårlig samvittighed over det jeg gør, og samtidig det jeg derfor ikke får gjort. Det er svært at balancere alt det man skal og alt det man gerne vil. Det er rigtig godt at få grædt ud, og jeg håber, at det hjalp at få talt med din far - stress, hjertebanken, tankemylder og følelse af afmagt skal bare tage at forsvinde :)
  Jeg synes, at du laver nogle rigtig fine tegninger, og du er supergod til at fange og beskrive en situation eller en følelse med tegningerne og de få ord der følger med! Stor ros til dig for det! Og ja, så gad jeg godt at have lige så flotte ben og god holdning, som nogle af de skønne damer du tegner :-D
  Hilsen Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne
   Hvor er det (overraskende..?) dejligt at høre fra en vildt fremmed, som har det på nøjagtig samme måde :)

   Tak, tak, tak for de søde ord! De må gemmes i en lille skattekiste, som jeg kan kigge ned i, næste gang jeg bliver sådan ramt. For det gør jeg. Det ved jeg fordi en sagde til mig, at sådan her kan man også have det, når man bliver 60... :)

   Slet
  2. PS. Jeg gad også godt have sådan nogle ben...

   Slet
 4. Og så trillede tårne lige lidt igen, da jeg læste jeres beskeder højt for mine forældre... :P

  SvarSlet