mandag den 2. maj 2016

Det kan godt være

Det kan godt være at han lignede en lidt cute, nørdet udgave af Ryan Gosling, og jeg havde brugt to timer på dansegulvet for at score ham, men han når talte, var det kun arrogante og irriterende ting der kom ud af hans mund. Da vi endelig var nået hjem til ham, og han gik på toilettet, gik jeg ud af døren. Og jeg smækkede den efter mig!

2 kommentarer:

 1. HAH! xD Undskyld, hvis jeg griner for meget. Har selv mødt typen og man har lyst til at smække dem én over hovedet i momentet. Men jeg kan så levende forestille mig, hvordan han totalt ubevidst bare knævrer løs om sig selv på den mest selvfede måde og ikke registrerer tordenskyen over dit hoved, for derefter at undskylde sig ud på badeværelset, idet du har nået kogepunktet, stamper hen ad gulvet, river fordøren op med det sureste fjæs ever og smækker den i *BRAG* bag dig. Alt sammen i tegneseriestil selvfølgelig! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og man har ingen chance for at spotte det, når man ikke kan snakke sammen på grund af høj musik. Det var noget af et chok for mig da vi kom ud på gaden! Første halvdel af historien er helt rigtig forstillet! Men jeg tror ikke, at han på noget tidspunkt så det komme. Det virkede han sgu for optaget af sig sev til... Så da han hurtigt ville gå på toilettet, kigge jeg ned på mine sko og tænkte: Hvis jeg skal gå, så skal det være nu. Og så gjorde jeg det. Forestiller mig at han var total forvirret over at høre låsen gå op og døren smække, og komme ud til et tomt køkken! XP
   Men ej, det føltes godt! :D

   Slet